Openingsavond 2 juni

De vrijdagavond staat in het teken van de opening van het festival. De avond start om 20.00 uur met één ronde ShakeLabs (theatervoorstellingen op verschillende locaties). Met aansluitend een openingsprogramma in het festivalhart het ShakePlein. Met muziek van muziekvereniging VCE Westerveld gevolgd door een flitsende openingsvoorstelling door Roestvrij Theater i.s.m. VCE Westerveld.

Openingsvoorstelling

De openingsvoorstelling op vrijdagavond is een Roestvrije voorstelling met Westerveldse muziekklanken! Tijdens dit openingsprogramma zijn de lokale talenten aan zet: de jongeren van Roestvrij Theater werken hierbij samen met muziekvereniging VCE Westerveld.

In Kuuroord Koekoek krijgen mensen een behandeling om weer hun eigen wijsje te leren zingen in een wereld waar steeds harder en valser wordt gezongen. Ben je totaal incapabel geworden? Weet je niet meer wat communiceren is? Bij Kuuroord Koekoek word je gereset door onder andere een hothunebedstone massage of een knuffelsessie met de CKV – Communicatie Knuffel Beer, zodat ieder vogeltje zijn eigen wijsje leert zingen. Maar wat als de behandelingen juist niet werken en de irritatie van de cliënten juist groter wordt in plaats van kleiner?

We sluiten de vrijdagavond af met muziek van DJ Doorgedraaid 67.

Entree

Entree voor de openingsavond inclusief toegang tot een ShakeLab naar keuze is € 10,00. Bekijk het programma, maak je keuze uit de verschillende ShakeLabs en koop je kaarten in onze ticketshop.