Ticketverkoop van start

De online verkoop van tickets is van start! Gingen we vorig jaar na corona nog rustig van start, dit jaar pakken we weer iets groter uit: twee dagen vol theater, muziek, lekker eten en drinken en vooral: gezelligheid in Diever!

Een gevarieerd programma: De vrijdagavond staat in het teken van de opening van het festival. De avond start met één ronde ShakeLabs gevolgd door een flitsende openingsvoorstelling op het ShakePlein door Roestvrij Theater i.s.m. muziekvereniging VCE Westerveld. Voor de openingsavond op vrijdag koop je 1 kaartje met daarbij toegang tot een ShakeLab naar keuze én het volledige openingsprogramma.

De zaterdagavond is gevuld met ShakeLabs. Er zijn zes verschillende voorstellingen te bekijken op unieke locaties in Diever. Op het ShakePlein bij de Tourist Info / Brasserie PUUR in Diever is de hele avond muziek en entertainment. Lokale horeca zorgen voor een hapje en drankje met gezellige foodtrucks.

Voor de zaterdag koop je losse tickets voor de ShakeLabs naar keuze. Zo bepaal je zelf je route. Nieuw zijn de combinatietickets waarbij je 1 kaartje kunt kopen voor toegang op zaterdag tot álle voorstellingen of 1 kaartje voor 3 voorstellingen. Het ShakePlein is op zaterdag gratis te bezoeken.

Tickets voor de ShakeLabs zijn te koop in de ticketshop. Let’s Shake!