Nieuw: Kindermiddag!

Dit jaar bouwen we het Shakefestival uit met onder andere een kindermiddag. Tijdens enkele workshops op school maken de Dieverse kinderen van de Roosjenschool en de Singelier dit voorjaar al kennis met verschillende aspecten van het theatervak. Tijdens het Shakefestival, op zaterdagmiddag 3 juni, kunnen kinderen samen werken aan een theatervoorstelling.

Wat is jouw talent?

Decorbouw, kostuums, grime, theater, muziek… ieder zet zijn eigen talent in voor een verbluffend eindresultaat. Van 14.00 tot 17.00 uur kun je onder begeleiding van theatermakers aan de slag met een onderwerp naar keuze. Ben jij een creatieve bouwer en handig met het maken van decors? Of ga je toneelkleding maken? Wil jij weten of je kunt toneelspelen of muziek maken? Kom naar de Kindermiddag en ontdek je talenten!

Eindpresentatie op het podium

Om 17.30 gaan we met z’n allen op het podium laten zien waar je die middag mee bezig bent geweest. Komen jouw ouders en grootouders ook kijken?

Doe mee!

Ben jij in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar? Kom dan zaterdagmiddag 3 juni naar het ShakePlein aan de Bosweg in Diever. Het maakt niet uit op welke school je zit, alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom! Deelname is gratis. En je krijgt bovendien een gratis toegangskaartje voor één ShakeLab naar keuze. Dan kun je zelf zien hoe jonge theatermakers dat doen.
Je kunt je aanmelden via welina@roestvrijtheater.nl.

Meer informatie op de Kindermiddagpagina. Zien we jou op zaterdag 3 juni om 14.00 uur op het KinderPlein van het Shakefestival aan de Bosweg? Graag tot dan!