Over het
Shakefestival

Let’s Shake!

Kom naar het Shakefestival in Diever en laat je omarmen door muziek, theater, kunst, lekker eten en drinken en vooral gezelligheid. Sfeer, kwaliteit, toegankelijkheid en verbinding staan voorop tijdens dit dorpsfeest voor íedereen. 

 Tijdens Shake schudden we allles door elkaar.
Jong en oud, theater, muziek en kunst, toen en nu.

Het Shakefestival

Het Shakefestival is een vervolg op het Midzomernachtdroomfestival (2018, 2019). Niet alleen de naam is gewijzigd, ook bouwen we het festival met theater en muziek uit naar een tweedaags festival. Een festival waarin je met muziek, entertainment, educatie en talentontwikkeling een geweldig dorpsfeest beleeft.

‘Shake it off’ tijdens het Shakefestival
op 2 en 3 juni 2023

Voor wie?

Shake is vooral voor jongeren, maar eigenlijk voor iedereen die van een feestje houdt. Ben je niet ‘zo’n cultuurmens’? Ook voor jou is dit een leuk feest! Of je nu een theatermens bent of van muziek houdt, of je gaat voor gezelligheid of vooral voor een lekker hapje en drankje. Dit feest is voor iedereen. Tijdens Shake ontmoeten we elkaar en beleven we samen twee knotsgekke dagen in Diever. 

ShakeLabs

De kleinschalige theatervoorstellingen op het Shakefestival noemen we ShakeLabs: kleine proeftuinen waarin jongeren vanuit onderzoek naar andere nieuwe vertelvormen actuele thema’s vertalen naar korte voorstellingen van een half uur. Deze ShakeLabs bieden een podium voor de jongeren waarop zij hun talenten en passie voor theater kunnen tonen. Jongeren betrokken van noordelijke culturele instellingen geven vorm aan de ShakeLabs, begeleid door professionele theatermakers. 

Neem contact
met ons op.

Heb je na het bekijken van alle inspirerende info op deze site nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of info@shakefestival.nl.

5 + 1 =

Sponsors

Mede mogelijk gemaakt dankzij